MOBILNA APLIKACIJA

NIKA MSC

       

Mobilna aplikacija NIKA MSC je glasbeni socialni konektor, ki za vsakega izvajalca, ki ga zastopa družba Warner Music, katerega zastopnik je NIKA d.o.o. prikaže njihove informacije na preprost in pregleden način. V mobilno aplikacijo so integrirani moduli znanih družbenih omrežij, ki omogočajo sledenje vsem objavljenim novicam, spotom, dogodkom, fotografijam itd. vašega priljubljenega pevca ali benda. 

Več informacij

2016
Mobilna aplikacija za Android in iOS

NIKA

Delo

Dizajn
Izdelava
CMS
Sinhronizacija podatkov
Podpora

V kolikor ste fan glasbene skupine ali glasbenika je NIKA MSC prava aplikacija za vas. Z njeno pomočjo boste lahko sledili vsem novicam, bili obveščeni o datumih koncertov, imeli povezavo do nakupa kart, prebrali si boste lahko biografijo glasbenika ali skupine, imeli boste možnost poslušanja glasbe, pregledovanja video posnetkov in fotografij, imeli interakcijo s skupnostjo in bandom ter imeli informacije objavljene preko socialnih omrežij. Vse to in še več se sedaj nahaja v eni sami mobilni aplikaciji NIKA MSC. Aplikacija pa ponuja tudi Topsify – Topsify so v naprej pripravljeni seznami predvajanja za vsako razpoloženje in žanr.

Ponuja svetovno promocijo, pospešuje prodajo glasbe prek različnih kanalov (iTunes, Deezer, Spotify), omogoča potisna obvestila za udarne novice, omogoča podporo za kampanje, omogoča pristnejšo in bolj osebno interakcijo z oboževalci.